Topsport coaching

Voor de sporter die een stap verder gaat

"Je lichamelijk presteren bepaalT voor 100% welk niveau je aan kan, het mentale deel zorgt ervoor dat je dat ook haalt."

gerichte aanpak!

Stap 1

Wij kijken naar de top en subtop van de sport. Wat maakt nou het verschil? Het antwoord onderbouwen wij zo goed mogelijk.  Zo krijg je een duidelijk beeld van wat jij als topsporter fysiek zou moeten kunnen presteren!

Stap 2

 Hoe presteer jij ten opzichte van je concurrenten of de (sub)top? Wat zijn jouw sterke & zwakke punten? We bespreken samen de resultaten van jouw testen. Wij bekijken welke trainingsvormen het beste bij jouw doelstelling passen! 

Stap 3

Samen gaan wij aan de slag met jouw trainingsplan. Wij leggen de oefeningen uit en toetsen per periode of je progressie maakt. Zo blijf je op de snelste manier werken aan jouw doel! 

Wij helpen je naar het volgende niveu

Sinds 2015 zijn wij werkzaam als kracht en conditie trainer van topsporters en topteams. Vanaf 2019 is ook (sport) fysiotherapie een onderdeel van de begeleiding geworden. 

TNSP helpt dagelijks topsporters op de goede weg richting hun doelen!

Onze filosofie heeft een holistisch karakter. Wij kijken graag naar jou als sporter in zijn totaliteit omdat elk klein detail meetelt om de top te bereiken. Een goede prestatie berust volgens onze filosofie op 5 pijlers:

Slaap, Herstel, Voeding, Training en Mindset 

We stellen heldere doelen per pijler en maken een plan voor jouw op maat. 

Kortom, wij verzorgen het traject van A tot Z zodat jij je volledig kan focussen op jouw topsport! 

Neem contact met ons op voor een kennismaking!  

onze partners in Topsport