Topsport Begeleiding

Voor de sporter die een stap verder gaat

"Je lichamelijke presteren bepaalT voor 100% welk niveau je aan kan, het mentale deel zorgt ervoor dat je dat ook haalt."

Als sinds 2015 zijn we werkzaam als fysieke trainer van topsporters en topsport teams. In 2019 is ook (sport) fysiotherapie een onderdeel van de begeleiding geworden. We helpen elke week meer en meer topsporters op de goede weg richting hun doelen!

Onze filosofie heeft een holistisch karakter. We kijken graag naar jou als sporter in zijn totaliteit omdat elk klein detail meetelt om de top te bereiken. We stellen heldere doelen en samen maken we een plan voor jou op maat. 

Er is overleg met je coaches. We heb een breed netwerk en kunnen je als nodig verder helpen naar een (sport) arts of een bewegingswetenschapper waarbij we gebruikmaken van de beste meetapparatuur. 

Kortom, we verzorg je traject van A tot Z zodat jij je kan focussen op je topsport! 

We hebben ervaring met topsporters vanuit:

– Golf

– (Veld) Hockey 

– Tennis/Padel

– Voetbal 

– Volleybal

– Basketbal 

– Judo 

– CrossFit/Powerlifting

Neem contact met ons op voor een afspraak!  

Onze gerichte aanpak

Stap 1

We kijken naar de top en subtop van de sport. Wat maakt nou het verschil? Het antwoord onderbouwen we zo goed mogelijk.  Zo krijg je een duidelijk beeld van wat jij als topsporter fysiek zou moeten kunnen presteren!

Stap 2

 Hoe presteer jij ten opzichte van je concurrenten of de (sub)top? Wat zijn jouw sterke & zwakke punten? We bespreken samen de resultaten van jouw testen. We bekijken welke trainingsvormen het beste bij je doelstelling passen! 

Stap 3

Samen gaan we aan de slag met jouw trainingsplan. We leggen de oefeningen uit en toetsen per periode of je progressie maakt.  Zo blijf je op de snelste manier werken aan jouw doel! 

We zijn expert in verschillende sporten

Prijzen Topsport Begeleiding

De topsport begeleiding is vaak erg verschillend per persoon en/of per team. In overleg maken we samen een duidelijk plan en gerichte afspraken. Op deze manier kan er een all-in-one-prijs bepaald worden. Zo is het helder en weet u precies waar u aan toe bent en wat we voor u kunnen betekenen!

Neem voor meer informatie contact op via de knop of door ons een email te sturen met u contact gegevens. 

We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

onze partners