Wij helpen je naar het volgende niveau

Door onze achtergrond in de topsport was het een logische keuze om ook met topsporters een de slag te gaan. Sinds 2015 zijn wij actief als Performance coach voor topsporters en topteams. Vanaf 2019 is ook (sport)Fysiotherapie een integraal onderdeel van onze begeleiding geworden. We zijn specialist op het gebied van Golf en Padel.

TNSP ondersteunt dagelijks topsporters op hun weg naar succes! Dit doen we door je van A tot Z te ondersteunen.

Onze filosofie is holistisch van aard. We bekijken jou als sporter graag in zijn totaliteit, omdat elk klein detail telt om de top te bereiken. Volgens onze filosofie rust een goede prestatie op vijf pijlers: mindset, training, voeding, slaap en herstel. 

Wij stellen heldere doelen voor elke pijler en creëren een op maat gemaakt plan.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Gerichte aanpak!

Stap 1
Wij richten ons op zowel de top als de subtop van de sport. Wat maakt nu precies het verschil? Wij streven ernaar dit antwoord zo grondig mogelijk te onderbouwen. Op die manier krijg je een helder beeld van wat jij als topsporter fysiek zou moeten kunnen presteren!
Stap 2
Hoe presteer jij in vergelijking met je concurrenten of de (sub)top? Wat zijn jouw sterke en zwakke punten? Samen bespreken we de resultaten van jouw tests en bekijken we welke trainingsvormen het beste aansluiten bij jouw doelstellingen!
Stap 3
Samen gaan we aan de slag met jouw trainingsplan. We leggen de oefeningen uit en beoordelen regelmatig of je vooruitgang boekt. Op deze manier werk je op de meest efficiënte manier aan jouw doelen!

Onze partners in de topsport

Arrow right black
Arrow right black

“Je lichamelijk presteren bepaalt voor 100% welk niveau je aan kan, het mentale deel zorgt ervoor dat je dat ook haalt.”