Performance coaching

Ben je wel eens benieuwd hoe het zou voelen om zo fit te zijn als een topsporter?

Onze performance coaching maakt gebruik van de lessen en inzichten uit de topsport, personal training en fysiotherapie, waardoor we beschikken over unieke kennis die ons in staat stelt om elke dag te presteren als een topsporter.

We ontwikkelen een persoonlijk plan dat alle aspecten van je gezondheid optimaliseert, met een focus op mindset, training, voeding, slaap en herstel.

Door middel van persoonlijke coaching begeleiden we je naar jouw doelen en een gezondere levensstijl. Je ontvangt niet alleen een op maat gemaakt trainingsprogramma, maar ook protocollen die precies zijn afgestemd op jouw behoeften, om jouw prestaties te maximaliseren.

Wie wil er nu niet beter slapen, gezonder eten en meer uit het leven halen? Het ervaren van toegenomen vitaliteit geeft energie, wat je vervolgens in elk aspect van je leven meeneemt.

Ben jij klaar om jouw potentieel te benutten en de volgende stap te zetten naar optimale prestaties en gezondheid?

Prijzen personal training

Try out Training
Intakegesprek en een proeftraining van ongeveer 45-50 minuten. Eenmalige start inclusief een persoonlijk programma. Eenmalig €175,-
All-in-one Personal Training
Een maandelijks abonnement waarbij je wekelijks een keer coaching en/of trainingen van ongeveer 45-50 minuten ontvangt, kost €225,- per maand.
Full Personal Development and Training
Een maandelijks abonnement waarbij je twee keer per week coaching en/of trainingen van c.a. 45-50 min. €450,- per maand

Duo trainingen

Samen sporten met een vriend of vriendin kan niet alleen leuker zijn, maar ook motiverender en effectiever. Daarom bied ik duo-trainingen aan, waarbij jullie gezamenlijk aan jullie fitnessdoelen kunnen werken. Of jullie nu beginners zijn die samen de eerste stappen zetten naar een gezondere levensstijl of ervaren sporters die elkaar willen uitdagen, duo-trainingen zijn een uitstekende keuze.

Voor deze gezamenlijke trainingen reken ik een toeslag van €5,- per sessie. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan!

“Een verandering gebeurt alleen als je er open voor staat om je gedrag te veranderen! ”