Personal Training

Ben je het beu geworden om telkens tijdelijke trainingen te volgen en wil je nu daadwerkelijk een langdurige verandering in je gezondheid realiseren?

Wij stellen graag een optimaal plan op en optimaliseren alle aspecten. We brengen structuur aan en leren je effectief om te gaan met je gezondheid.

Volgens onze filosofie rust een goede gezondheid op vijf pijlers: Mindset, Training, Voeding, Slaap en Herstel.

Wij zorgen ervoor dat je de meest geschikte route kiest naar jouw doel en een gezondere levensstijl, door middel van persoonlijke coaching. Hierbij ontvang je niet alleen een op maat gemaakt trainingsprogramma, maar ook toepasbare protocollen, nauwkeurig afgestemd op de kilogram, om optimaal te presteren.

Wie wil er nu niet beter slapen, gezonder eten en meer uit het leven halen? Het ervaren van toegenomen vitaliteit geeft energie, wat je vervolgens in elk aspect van je leven meeneemt.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Prijzen personal training

Try out Training
Intakegesprek en een proeftraining van ongeveer 45-50 minuten. Eenmalige start inclusief een persoonlijk programma. Eenmalig €175,-
All-in-one Personal Training
Een maandelijks abonnement waarbij je wekelijks een keer coaching en/of trainingen van ongeveer 45-50 minuten ontvangt, kost €450,- per maand.
Full Personal Development and Training
Een maandelijks abonnement waarbij je twee keer per week coaching en/of trainingen van c.a. 45-50 min. €450,- per maand

Duo trainingen

Samen sporten met een vriend of vriendin kan niet alleen leuker zijn, maar ook motiverender en effectiever. Daarom bied ik duo-trainingen aan, waarbij jullie gezamenlijk aan jullie fitnessdoelen kunnen werken. Of jullie nu beginners zijn die samen de eerste stappen zetten naar een gezondere levensstijl of ervaren sporters die elkaar willen uitdagen, duo-trainingen zijn een uitstekende keuze.

Voor deze gezamenlijke trainingen reken ik een toeslag van €5,- per sessie. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan!

“Een verandering gebeurt alleen als je er open voor staat om je gedrag te veranderen! ”